Се наоѓаме на прагот пред новогодишните и божиќните празници и секој човек сака својот дом да му изгледа беспрекорно и празнично украсен на социјалните мрежи постојано се објавуваат слики и видеа каква новоодишна декорација е создадена за испраќање на 2020 и дочек на новата календарска година.

 Ова е само една од многуте приказни кои можат да се сретнат на фејсбук инстаграм тик ток видеа кои испраќаат позитивни вибрации за подобрување на расположението кај секого и да се заборават негативните случувања од годината што изминува и со надеж дека наредната ќе донесе само добри и биреќитни настани и случувања што е желба на секој човек на планетата земја.