Креативниот дух на уметниците не познава граници тие од обично железо можат да создадат неверојатно уметничко дело.

На социјалните мрежи кружи видео на кое е доловен волшебниот момент како од арматура може да се направи портрет на девојка а водата која што минува ја создава раскошната коса која е епитет за гламур кај една девојка