Камерите на ловното друштво од Македонска Каменица денеска забележале цело семејство на дива свиња тие на социалните мрежи ги споделиа видеата каде може да се види колку се сложни и меѓусебе се разбираат животните кои живеат во семејни заедници.

Кликни на сликава подолу за да те прати на линкот до видеата 👇