Американците на далеку се познати по тоа што кога отидат во ресторан или направат нарачка за дома доста добро ги наградиваат келнерите, доставувачите, во ова видео интереано е што друштвото одлучува да го направи на поинаков начин преку игра и човекот доби доста добра екстра заработувачка.

Кај нас тоа е многу ретко па речиси и невозможно сите си го чекаат кусурот до последен денар а камо ли да биде наградена личноста која ви донесува храна во ресторан или достава до дома на што се должи тоа станува збор за нашата култура или пак финансиската состојба и животен стандард толку ни дозволуваат.