На 85 години Paddy сеуште активно се занимава со танц најчесто се представува со салса заедно со нејзиниот 40 години помлад танчерски партнер Нико. Тие како салса пар беа учесници во Britain’s Got Talent 2019 па им ги подотвори устите на присутната публика но и жирито не остана рамнодушно и покажаа како се танцува.