Откако ќе бидат повторно отворени Каменичките локали по олабавувањето на заштитните мерки со заедника одлука решија да направат измени во цените на најбараните пијалоци.

Еспресо – 40 ден.
Макијато – 40 ден.
Големо макијато – 50 ден.
Нес кафе – 60 ден.
Капучино – 60 ден.
Милкшејк – 60 ден.
Чај – 40 ден.
Топло чоколадо – 60 ден.