ПОСЛЕ ИЗМИНАТИВЕ 61 ПОСТОЈАН ПОЛИЦИСКИ ЧАС БЕЗ ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД ДОМОВИТЕ ГРАЃАНИТЕ ОД ОПШТИНА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА ИЗЛЕГОА ЗА ДА СИ ГИ НАБАВАТ ОСНОВНИТЕ ПРОИЗВОДИ ЗА ТОА ШТО ПОВТОРНО ОД 16 ЧАСОТ ПА СЕ ДО 05 УТРИНАВА ЌЕ НАСТАПИ НА СИЛА СЛЕДНИОТ.

УБАВОТО ВРЕМЕ ГИ НАМАМИ И ДА СЕ РАЗМРДААТ МАЛКУ И ПОМЛАДИТЕ  ОД ПОСТОЈАНОТО СЕДЕЊЕ ДОМА И НАПРАВАТ КРАТКА ПРОШЕТКА НИЗ ГРАДОТ, НО СЕТО ТОА  Е СВЕДЕНО НА МИНИМУМ .

НАЈ ПРИСУТНИ НАДВОР ДОДЕКА СЕ СНИМАШЕ ВИДЕОТО БЕА РАБОТНИЦИТЕ КОИ РАБОТАТ И ИМ БЕШЕ ЗАВРШЕНО РАБОТНОТО ВРЕМЕ И СЕ УПАТУВАА КОН ДОМОВИТЕ.

БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ ПРЕПОРАКИТЕ И МЕРКИТЕ КОИ ГИ ДОНЕСУВААТ НАДЛЕЖНИТЕ ИСТИТУЦИИ ЗА ДА МОЖЕ ОВАА СИТУАЦИЈА ПОБРЗО ДА ЗАВРШИ А СЛОБОДНОТО ВРЕМЕ ПОМИНЕТЕ ГО СО СВОИТЕ НАЈБЛИСКИ ВО ВАШИТЕ ДОМА.

#ОСТАНЕТЕДОМА