Be Face Multimedia

мисли на вас и ваше навремено информирање

Почетна

ЗАРТРОВУВАЊЕ НА КУЧИЊА ПОВТОРНО ВО КАМЕНИЦА

Ова саботно утро во Македонска Каменица повторно имаше непријатна слика кај здраствената установа на улицата се најде паднато куче кое очигледно наидело на некоја храна на која било подметнато отровна супстанца колку и како може да се осуди човек на ваков начин не се објаснува според луѓето кои ги сретна екипата на м нет велат […]

ХУМАНИТАРНА СОБИРНА АКЦИЈА ВО КАМЕНИЦА

Под мотото „Помислете и на нас“, а како дел од одбележувањето на Неделата на борба против гладта, Општинската организација на Црвен крст Делчево денес во Македонска Каменица реализираше хуманитарна собирна акција за поддршка на ранливите категории граѓани. Во рамки на денешната акција, како што информираа од Црвен крст – Делчево, хуманите граѓани од Македонска Каменица, […]

ИНТЕНЗИВНО СЕ ГРАДИ ПАТНАТА ДЕЛНИЦА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА САСА

Веќе подолг период со градежна механизација се работи на патниот правец Македонска Каменица – Саса. Во првата фаза беше неопходно да се одстрани дел од стариот асфалтен слој и подготовка на мостовите кои што ги има долж делницата веќе од денес може да се забележи пареата од ваљакот кој поминува врз новата афалтна подлога која […]